Voor het maken van de keuze voor een kinderdagverblijf is het logisch dat u een keer wilt langskomen. De sfeer wilt proeven, de ruimtes wil zien en wil kennismaken met de leidsters. Een vrijblijvende rondleiding op ons kinderdagverblijf is altijd mogelijk. We laten u graag de ruime binnenruimtes in de verbouwde stal zien en de grote buitenruimtes met uitzicht op de koeien en het land.

De juiste beslissing nemen

Tijdens de rondleiding loopt u samen met een medewerker een rondje in het kinderdagverblijf en in de buitenruimtes. We laten zien waar kinderen spelen, eten, ontdekken en slapen. We laten zien hoe de natuur, de dieren en de boerderij een rol krijgen op de dagelijkse gang van zaken op het kinderdagverblijf. De knutselwerkjes van de kinderen, de boekjes en de verhalen van de kinderen zullen u niet ontgaan.

De medewerker die u rondleidt staat zelf op een groep en u kunt alle vragen stellen om zo een goed beeld te krijgen van ons kinderdagverblijf.  Zo kunt u de juiste beslissing maken of opvang op ons agrarisch kinderdagverblijf passend voor uw kind is.

Van harte welkom

U bent altijd van harte welkom. Om de rust voor de kinderen op het kinderdagverblijf te bewaken, vragen we u wel een afspraak te maken.

Vul het onderstaande formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact op voor een rondleiding. U kunt natuurlijk ook zelf met ons contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Vraag een rondleiding aan