Anderhalf jaar kinderdagverblijf Hoeve Ackerdijk

Kinderen van kinderdagverblijf geven de jonge koeien te eten. Aanmelden kan nog steeds. Kinderdagverblijf Hoeve Ackerdijk bestaat nu 1,5 jaar en we groeien nog steeds. Het doel was om in februari met een groep te draaien en dat is gelukt. We zijn vervolgens gestart met een met een babygroep en nu is er een 2plus groep die twee dagen in de week draait. We zijn erg trots op deze groei.

Eigenaren Arie en Petra van den Berg zie dat kinderen met plezier ’s ochtends binnenkomen en ze ook met een grote lach weer naar huis gaan. Arie: “Veel kinderen lopen samen met hun ouders nog even langs de dieren als ze weggaan.”

De ruimtes van het kinderdagverblijf voldoen volledig aan de verwachtingen. Dankzij de ontwerpen van architect Erik de Rooij en de bouw van aannemersbedrijf F. Bijl worden de ruimtes door medewerkers en kinderen als prettig ervaren. De ruimtes stralen rust uit, zijn ruim en de ramen geven een goed zicht naar de gebeurtenissen op de boerderij.

Inmiddels komen er ruim 30 kinderen op het kinderdagverblijf en bestaat het team uit 8 mensen. Het volgende doel is om aan het einde van het jaar in alle 3 de groepen een goede bezetting te hebben. Aanmelden kan nog steeds.