Wachtlijst volgens Van Bijsterveldt

Speeches en koffie, maar ook strobalen en gekleurde kinderchampagne bij de opening van agrarische kinderopvang Hoeve Ackerdijk.

Het is een prachtige omgeving” aldus Van Bijsterveldt en ze voorspelde dat er wachtlijsten zouden komen.De eerste kinderen hebben al een paar weken kunnen genieten van deze unieke kinderopvang op boerderij Hoeve Ackerdijk aan de Rotterdamsweg. Op vrijdag 17 juni opende Marja van Bijsterveldt officieel het kinderdagverblijf, samen met dansers van Fine Flow en de aanwezige kinderen.
Zittend op strobalen luisterden de aanwezigen naar Van Bijsterveldt, die positief was over de manier waarop eigenaren Arie en Petra van den Berg stad en platteland willen verbinden. Op deze manier maken kinderen uit de stad kennis met het platteland, wat goed is voor de ontwikkeling van het kind. “Het is een prachtige omgeving” aldus Van Bijsterveldt en ze voorspelde dat er een wachtlijst zou komen.

IMG_0620Marja van Bijsterveldt, voorgedragen als nieuwe burgemeester van Delft, gaf aan dat ze graag haar kinderen naar kinderopvang Hoeve Ackerdijk zou brengen. Met een optreden van Dansstudio Fine Flow en de aanwezige kinderen werd de opening feestelijk afgerond.

Arie van den Berg bedankte in het bijzonder de aannemer en architect die de oude koeienstal grondig hebben verbouwd tot een licht en ruim kinderdagverblijf. Zo zijn de oude stal-ramen tot de grond toe doorgetrokken zodat ook de allerkleinsten de gebeurtenissen in de tuin en op de boerderij kunnen volgen.

Team
Locatiemanager Agnes Renfurm, eigenaren Arie en Petra van den Berg, Marja van Bijsterveldt en de dansers van Dansstudio Fine Flow.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *